Hubungi Kami

RAWATAN LINTAH
  • Sebelum anda mahu menjalani sesuatu terapi bekam lintah ataupun bekam darah, anda harus berjumpa atau mendapatkan pandangan dari pegawai perubatan/ Doktor pakar yang bertauliah terlebih dahulu dan memaklumkan sejarah sakit yang di hadapi oleh anda. anda harus ingat..ini adalah satu perkhidmatan alternatif ..fikir dahulu sebelum membuat sebarang keputusan,Seeloknya berbincang dengan doktor dan keluarga..jika anda masih mahu mencuba keadah rawatan ini..anda di wajibkan mengisi 1 borang dan membaca syarat-syarat sebelum rawatan di lakukan bagi mengelak salah faham di kemudian hari.kami hanya berusaha dan keajaiban itu semua datang dari Allah S.w.t
“Orang Cina berbangga dengan akupuntur dan India dengan Ayurveda, tetapi orang Islam? Tidak ada apa yang boleh dibanggakan hingga saya mengetahui bahawa bekam sebenarnya diamalkan oleh Rasulullah.


  • kepada semua pelanggan bekam lintah kami.. kami berada di klang. Sekiranya anda sibuk, tiada masa untuk datang ke tempat saya, pihak kami sudi dan sanggup datang ke tempat anda untuk memudahkan hidup anda.( terutama yang susah bergerak akibat penyakit kencing manis) Jangan segan. perkhidmatan kami hanya tertumpu di lembah klang, jika luar dari lembah klang pun boleh..tetapi kena appointment dulu.

    Kesihatan anda keutamaan kami.... Berminat? Set appointment hari ini.

    sila hubungi kami di talian hot line
    Masa: Isnin - Ahad (24 jam) mobile: 017-279 4353 Hana (SMS pun boleh)
    Email : hana_lee145@yahoo.com.my

    PUSAT TERAPI ALTERNATIF
    (Leechcupping complemetary health care )

    WAKTU OPERASI KAMI :-SABTU–AHAD : 10PAGI ~ 8.00 MALAM   Temujanji Terakhir 8 malam.  (SETIAP HARI)
  • 39 ulasan:

    1. d kawasan jitra kedah?

      BalasPadam
    2. jauh sangat ..saya rasa di kedah ada juga yang buat rawatan lintah..cuba anda hubungi lintah kedah..mungkin ia dapat membantu anda..harap maklum

      BalasPadam
    3. En amir sy pengidap gout. Berapa kos perubatanya dan esok boleh tak sy kesana?

      Sharul

      BalasPadam
    4. sila hubungi saya melalui 019-6172854 utk maklumat detail

      BalasPadam
    5. salam cik amir .saya mempunyai jerawat dan migrain.. jerawat saya jenis menanah.tapi tidak banyak sangat.. adakah rawatn lintah ini sesuai untuk dirawat??

      BalasPadam
      Balasan
      1. yer.memang sesuai..hubungi kami nanti ye

        Padam
    6. Assalamualaikum En Amir,
      saya nk buat rawatan nie just untuk buang darah kotor yang ada dalam badan saya nie .. boleh ker?
      saya stay at ampang, selangor ..

      BalasPadam
      Balasan
      1. boleh..hubungi kami bila en dah ready

        Padam
    7. Nak wat bekam resdung,nk minta team bgrak dtg umah sya.brapa kos?maklum la sy ni bz slalu.keje pun syif.

      BalasPadam
    8. sila nyatakan area rumah anda dan alamat rumah anda untuk kami kesana

      BalasPadam
    9. Assalamualaikum... sy ingin bertanya jika encik ada menjual buku mengenai lintah..? jikalau ada sy ingin membeli buku tersebut untuk dijadikan bahan rujukan dalam kajian saya... harap maklum balas seger dr encik.. terima kasih :)

      BalasPadam
    10. mengenai buku lintah..masih dalam proses dan di jangka terbit bulan 4/2013.insya allah

      BalasPadam
    11. Assalamualaikum..sy nak tanya..bekam lintah ni sesuai tak untuk merawat jangkitan fungus jenis "trichosporon species" di kaki?terima kasih

      BalasPadam
      Balasan
      1. untuk jangkitan kulat "trichosporon species" ni memang jarang sekali kami rawat..harap en aliff cuba dapatkan pandangan pegawai perubatan yg bertauliah dalam kes en ini.terima kasih melawat ke blog saya.

        Padam
    12. Kementrian kesihatan melarang perubatan lintah. Apa pndgn encik. Saya pgidap gaut. Rasa mcm nak cube. Saya tinggal diarea keramat AU.

      BalasPadam
    13. terpulang kepada pihak en..samada baik atau buruk semuanya ketentuan allah..saya hanya berusaha menolong pesakit.

      BalasPadam
    14. assalam en amir
      kawan saya mengalami gout.selalu saja kaki bengkak.hendak bekerja menjadi susah..sejauh manakan keberkesanan rawatan bekam lintah ini???dan sebaik2nya brape kali untuk menjalani rawatan ini...

      BalasPadam
    15. untuk masalah ini..anda perlu mengawal pemakanan kalau boleh elakkan memakan segala jenis kacang,bayam,sea food,terutama yang bercengkerang,kurangkan pengambilan daging merah,di samping itu makan ubat yang diberikan oleh doktor..penggunaan lintah boleh dijalankan..sekurang2nya 3 atau 4 kali rawatan ,,insya allah ia boleh memgurangkankesan bengkak pada sindi-sendi kaki tersebut...hubungi kami nanti-sekian

      BalasPadam
    16. salam sya nk tanya,kt negeri kadah ada x rawatan lintah nie....

      BalasPadam
    17. w.salam ..untuk rawatan lintah di area kedah saya bole syorkan anda melawati blog lintah kedah.mungkin di sana rakan seperjuangan saya boleh membantu anda..mekasih

      BalasPadam
    18. Rawatan lintah ni ada di area mana?

      BalasPadam
    19. kami berada di klang selangor.

      BalasPadam
    20. dekat johor en amir ade buat tak??

      BalasPadam
      Balasan
      1. en.sila search google dan cari lintah johor..harap maklum

        Padam
    21. team kami tidak ada buat rawatan di area johor..di sebabkan di sana ramai yg dah buat kedai rawatan lintah..en boleh dapatkan rawatan itu dgn search ke google cari lintah johor,,harap maklum

      BalasPadam
    22. nak tanya...dekat kuching sarawak ada cawangan bekam ni tak?
      nak cuba

      BalasPadam
    23. untuk di sebelah sabah dan serawak saya tak pasti samada atau tidak..search kat google en mohamad

      BalasPadam
    24. Melaka ada x??

      BalasPadam
      Balasan
      1. negeri melaka saya tak pasti saudara..cuba search google

        Padam
    25. Salam,saya menggalami resdung yang teruk..hidung saya selalu gatal,selalu bersin,jerawat penuh dimuka,alah pada makanan seperti telur...

      BalasPadam
    26. sila dapatkan nasihat pakar perubatan bertauliah..dan minta nasihat beliau sebelum membuat bekam lintah..kami sedia berkhidmat

      BalasPadam
      Balasan
      1. Kawasan ampang ada x ?

        Padam
    27. Perlu ke buat appointment? Kawan saya student and dia skrg menetap di Kerinchi, KL.. mcm mana nk dptkan rawatan bekam lintah nie? resdung dia teruk dahh

      BalasPadam
    28. Salam en.amir. boleh ke rawatan bekam lintah ni rawat mata sembap?

      BalasPadam
    29. salam encik amir, boleh sya tau pusat yg paling dekt dgn area sg buloh ?

      BalasPadam